הסדרי תנועה בפסטיבל הבירה הראשון בקדימה צורן

פסטיבל הבירה הראשון בקדימה-צורן

פסטיבל הבירה של הראשון של קדימה צורן יוצא לדרך!
יום ה', 14/7/22 בין השעות 18:00-23:00, לב השרון 1 צורן (ב-Waze).
מותגי בירה של מבשלות מקומיות ובינלאומיות, דוכני מזון, פינות ישיבה, DJ, הופעה חיה של ג'יין בורדו, להקת קאברים, מוזיקה ואווירה טובה.

מידע בהרחבה
פסטיבל הבירה הראשון של קדימה צורן במסגרתו יוצעו מגוון רחב של בירות ייחודיות, כל אחד יוכל למצוא את הבירה שמתאימה לו לצד דוכני מזון ואוכל מעולה שבא טוב לצד הבירה בשילוב מוזיקה טובה/הופעות ובאווירה טובה. הכניסה חופשית!

מה קורה במתחם?
מבשלות בירה שונות, כ-25 סוגי בירה מהארץ והעולם, דאגנו לכם למסלול שתייה, כך שתוכלו לשתות הרבה ובזול.
דוכני מזון (כשרים) בשרי / צמחוני / טבעוני
הופעה חיה: ג'יין בורדו עם הלהיטים: ת"א זה אני ואת, איך אפשר, עינב ועוד
מוזיקה שמתנגנת DJ
פינות ישיבה ואווירה טובה
אנשי קרקס ותיאטרון רחוב
תשלום לדוכני המזון והבירה באמצעות מזומן ואשראי

נגישות האירוע
כל עזרה בנגישות לאירוע מוזמנים לשלוח הודעה לדוא"ל: alechkopro@gmail.com או לפנות למוקד המועצה בטלפון 09-8902999

הסעות
מומלץ להגיע למתחם רגלית או בתחבורה ציבורית או בהסעות מקדימה. "אם שותים לא נוהגים", כך תוכלו ליהנות מהבירות המיוחדות שלנו. אנחנו פותחים את שערי הפסטיבל החל משעה 18:00 עד 23:00 , חמישי, מומלץ להגיע כמה שיותר מוקדם.
הסעות תתקיימנה במהלך כל שעות הפעילות של פסטיבל הבירה בשעות 23:00-18:00. הסעה אחרונה תצא מנקודת האיסוף בצורן (בכניסה למתחם) בשעה 23:00. נקודת האיסוף בקדימה: ברחבת החניה של הבריכה היישובית.

שתו באחריות!
* לא תותר כניסה לקטינים מתחת לגיל 18 ללא ליווי מבוגר
* מספר המשתתפים באירוע מוגבל (3000), ממליצים להקדים
* אין כניסה עם נשק, חפצים חדים, זכויות, אופניים חשמליים, אין כניסה עם בעלי חיים.
*יש להישמע להוראות הפקחים ולנהוג בהתאם להסדרי התנועה במקום.
לפרטים נוספים: alechkopro@gmail.com או למוקד המועצה בטלפון 09-8902999

אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

הסדרי תנועה בפסטיבל הבירה הראשון בקדימה-צורן
להלן השינויים הצפויים בהסדרי התנועה והתחבורה הציבורית לפסטיבל הבירה בקדימה צורן.
פסטיבל הבירה ייערך ברחבת מתנ"ס צורן ובכיכר בתי הספר. כניסות למתחם האירוע מרחוב לב השרון.
כחלק מהיערכות לשמירת הסדר, מספר צירים בצורן ייסגרו לתנועה בשעות 23:00-16:00:
 – צומת הרחובות לב השרון האילנות יהיה חסום, למעט הפנייה לחניית בית ספר יובלים
– צומת הרחובות לב השרון רח' האילן.
–  רח' השקמה מהפנייה לחניה יהיה חסום
הבאים מרחוב השקמה (כיוון דרום) יופנו לחניית חט"ב הרצוג.
כניסה נגישה למתניידים ומתניידות בכיסא גלגלים תותר מרחוב השקמה למגרש החניה חט"ב הרצוג. דרישות נגישות מיוחדות ניתן לפנות למוקד היישובי.

הנחיות נוספות:
– יש לפנות את כלי הרכב מהצירים שפורטו לעיל עד השעה 12:00, לכל המאוחר.
– לא תותר יציאת כלי רכב מחניות פרטיות בשעות חסימת הצירים.
– לא תותר כניסה לאירוע לנושאות ולנושאי נשק. במקרים פרטניים, יש לפנות לכוחות השיטור.
– כלי רכב שלא יעמדו בהנחיות או יחנו בניגוד לחוק, ייקנסו וייגררו למגרש החניה בביה"ס יובלים.

הסדרי תחבורה ציבורית
ביום חמישי 14.07.22 יחול שינוי בכניסה לצורן החל מהשעה 16:00 ועד חצות.
קווים 13, 17, 42 ,47, 56, 244,  625 לצורן , אחרי כיכר כביש 562 / יצחק רבין יפנו ימינה לאילנות וישובו למסלולם.
בתחנה 39519 – האילנות / דולב. אחרי תחנה 39494 – ההדרים צורן / האילן צורן יפנו ימינה
לשקמה, שמאלה לשושן צחור, ימינה ליצחק רבין ויסיימו בתחנה 38966 – שד. יצחק רבין / שושנת העמקים.
קו 42 לנתניה ימשיך את מסלולו.
קו 243 ( קו לילה ) עד חצות לא יכנס לצורן.
קווים 17, 47, 56, 244, 625 יצאו מתחנה  38967 – שד, רבין / שושנת העמקים.
אחרי תחנה 34838 – שד. יצחק רבין / שושן צחור יפנו שמאלה  לכביש 562, ימינה לאילנות וישובו למסלולם בתחנה
39519 – האילנות / דולב. אחרי תחנה 39494 – ההדרים צורן / האילן צורן יפנו ימינה לשקמה, שמאלה לשושן צחור,
ימינה ליצחק רבין, פרסה בכיכר וימינה לכביש 562.
קו 42 מנתניה באותו מסלול.

תחנות מבוטלות:
39521 – דרך לב השרון / האילן. 39495 – דרך לב השרון / הגפן
39496 – האילנות / הדולב. 39493 – ההדרים צורן / השקמה צורן.
39492 – כביש 562 / האילנות.

דילוג לתוכן The Butterfly Button