שינויים הצפויים בהסדרי התנועה בעקבות אירועי יום הזיכרון ואירועי ערב יום העצמאות

תושבות ותושבים יקרים,
להלן השינויים הצפויים בהסדרי התנועה בעקבות אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות האיבה ואירועי ערב יום העצמאות.

טקסי יום הזיכרון למערכות ישראל וחללי פעולות האיבה יערכו ביום שני, 24 באפריל בשעה 20:00, ברחבת המתנ"ס בקדימה וברחבת המתנ"ס בצורן.
כחלק מהיערכות לשמירת הסדר, מספר צירים בצורן ייסגרו לתנועה בשעות 18:00-23:00:
– צומת הרחובות לב השרון האילנות.
– צומת הרחובות לב השרון רח' האילן.
– רח' השקמה מהפנייה לחניית חט״ב הרצוג.
– הבאים מרחוב השקמה (לכיוון דרום) יופנו לחניית חט"ב הרצוג.
– כניסה נגישה למתניידים ומתניידות בכיסא גלגלים תותר מרחוב השקמה למגרש חניית חט"ב הרצוג. דרישות נגישות מיוחדות ניתן לפנות למוקד היישובי.

הנחיות נוספות:
– יש לפנות את כלי הרכב מהצירים שפורטו לעיל עד השעה 16:00, לכל המאוחר.
– לא תותר יציאת כלי רכב מחניות פרטיות בשעות חסימת הצירים.
– נושאות ונושאי נשק רשאים להיכנס לאירוע, לאחר תדרוך משטרתי שיעברו במקום.
– כלי רכב שלא יעמדו בהנחיות או יחנו בניגוד לחוק, ייקנסו וייגררו למגרש החניה בביה"ס יובלים.
כרגע, אין שינויים בהסדרי התנועה עבור טקס יום הזיכרון למערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה בקדימה. כל שינוי ע"פ הערכת מצב של משטרת תחנת שדות ואגף הביטחון של המועצה.
_____
אירועי ערב יום העצמאות ייערכו ביום שלישי, 25.04.23, בשעה 20:00 בשני מוקדים:
1. רחוב הניצן, מגרש הכדורגל בקדימה.
כניסות למתחם האירוע מרחובות הניצן ושדרות הדקלים
הצירים המפורטים ייסגרו לתנועה בין השעות 18:00-24:00:
– הכניסה לרחוב ניצן.
– מכיכר שדרות הדקלים / הוורדים לכיוון כיכר-כביש 562 חסימה לשני הכיוונים. כניסה לקדימה תתאפשר מכיוון כיכר רחוב הזית.
– כניסה נגישה למתניידים והמתניידות בכיסא גלגלים תותר ברחוב שדרות הדקלים (חניית אולם ספורט תיכון עודד). דרישות נגישות מיוחדות ניתן לפנות למוקד היישובי.

הנחיות נוספות:
– יש לפנות את כלי הרכב מהצירים שפורטו לעיל עד השעה 13:00 ביום האירוע , לכל המאוחר.
– לא תותר יציאת כלי רכב מחניות פרטיות וכניסה אליהן, בשעות חסימת הצירים.
– כלי רכב שלא יעמדו בהנחיות או יחנו בניגוד לחוק, יקנסו ויגררו לחניות בסמוך למועצה

2. אירוע יום העצמאות – צורן
ביום רביעי, 25.04.23, בשעה 20:00 בחצר בית הספר יובלים.
כניסה למתחם האירוע מרחוב לב השרון.
הצירים המפורטים ייסגרו לתנועה בין השעות
18:00-23:00:
– רח' לב השרון מכיכר הפסלים לכיכר בתי הספר יהיה חסום לכלי רכב משני הכיוונים.
–  צומת רח' לב השרון האילנות.
– כניסה נגישה למתניידים והמתניידות בכיסא גלגלים תתאפשר בחניית בית ספר יובלים. דרישות נגישות מיוחדות ניתן לפנות למוקד היישובי.

הנחיות נוספות:
– יש לפנות את כלי הרכב מהצירים שפורטו לעיל עד השעה 13:00 ביום האירוע, לכל המאוחר.
– לא תותר יציאת כלי רכב מחניות פרטיות וכניסה אליהן, בשעות חסימת הצירים.
– כלי רכב שלא יעמדו בהנחיות או יחנו בניגוד לחוק, יקנסו ויגררו למגרש החניה בבית הספר יובלים.
– לא תותר כניסה לאירוע לנושאות ולנושאי נשק. במקרים פרטניים, יש לפנות לכוחות השיטור.
המוקד לשירות התושבים זמין עבורכם ולמענכן 24/7 בטלפון 106* או בהודעת וואטסאפ למספר 0548081587

שינויים בתחבורה הציבורית:

ביום שלישי, 25.04.23, ערב יום העצמאות, החל מהשעה 18:00 ועד סיום השרות.

תחסם דרך לב השרון בצורן מכיכר דרך לב השרון / יצחק רבין ובצומת הרחובות האילנות, האילן והשקמה

קווים 17, 42, 47, 56, 243, 625 לא יוכלו להיכנס לצורן.

קו 56 מהרכבת קו 47 מנתניה וקו 17 מתל מונד יסיימו את מסלולם בתחנה 38966 – שד. יצחק רבין / שושנת העמקים.

קו 56 לרכבת וקו 47 לנתניה יתחילו את מסלולם בתחנה 38967 – שד. יצחק רבין / שושנת העמקים.

קו 625 יסיים בתחנה הסופית ללא הכניסה לצורן.

תחנות מבוטלות:

39521 – דרך לב השרון / האילן. 39495 – דרך לב השרון / הגפן. 39496 – האילנות / הדולב.

39519 – האילנות / הדולב. 39520 – האילנות / הזית 39498 – דרך לב השרון / הזית.

39500 – ההדרים / החרוב. 39499 – ההדרים צורן / ההדס צורן. 39497 – ההדרים צורן / הגפן צורן.

39494 – ההדרים צורן / האילן צורן. 39493 – ההדרים צורן / השקמה צורן.

תודה על שיתוף הפעולה!