תושבות ותושבים יקרים,
בתוך שבועות אחדים יחל ביצוע פרויקט הסדרת מעגל התנועה בדרך לב השרון בצורן.
מעגל התנועה החדש יאפשר לבאים מרחוב האילנות פנייה מערבה (שמאלה) מהרחבה של בתי הספר לב רן ויובלים אל דרך לב השרון.
הסדרי תנועה זמניים במהלך העבודות:
• דרך לב השרון תישאר פתוחה לתנועת כלי רכב, תוך הכוונת התנועה במקום. אנא היאזרו בסבלנות והאטו בקרבת העבודות.
• העבודות יחלו בכל בוקר רק מהשעה 09:00, מתוך התחשבות בעומסי התנועה באזור. כמו כן, הפרויקט יבוצע בשלביות בכדי לאפשר מעבר כלי רכב בזמן העבודות.
• בשלב מתקדם יותר של העבודות, לא תתאפשר פנייה ימינה לדרך לב השרון לבאים מרחוב האילנות והיציאה תופנה לרחוב הברוש. על סגירה זו תבוא בהמשך הודעה נפרדת.
•לקראת סוף העבודות צפויה סגירה נקודתית לפרק זמן קצר בשלב הסופי של ריבוד הכביש בדרך לב השרון. הציבור יעודכן על כך מבעוד מועד.
כמו כן, לצורך הכשרת מעגל התנועה וכחלק מתוכנית הפרויקט, יועתקו ויכרתו מספר עצים במדרכה הצפונית, הכל באישור ופיקוח פקיד היערות. המועצה תוודא שהעצים המועתקים יינטעו במיקומים בעלי ערך ציבורי ויטופלו על מנת שיתאקלמו בהצלחה במיקומם החדש.
מעגל התנועה הוא בבחינת בשורה אמיתית לתושבות ולתושבים, וצעד נוסף בדרך ליישוב נגיש, בטוח ונעים יותר לכולנו.
אנו מודים לכם על ההבנה,
מועצת קדימה צורן

